Mar 4, 2014

English Materials for PA / SA Exam 2014

1.The antonym for the word ' Callous ' is :
Answer: tender

2. The antonym for the word ' Amicable ' is :
hostile

3.The antonym for the word ' Banal ' is :
Answer:original

4.The antonym for the word ' Eminent ' is :
Answer:inferior
5.The antonym for the word ' Accustomed ' is :
Answer: unusual
6.The antonym for the word ' Steadfast ' is :
Answer: wavering
7.The antonym for the word ' Gullible ' is :
Answer: severe

8.The antonym for the word ' Sublime ' is :
Answer: inferior

9.The antonym for the word ' Validate ' is :
Answer: disprove

10.The antonym for the word ' Summit ' is :
Answer: Bottom
English paper, PA/SA Exam Materials
Newer Post Older Post Home

0 comments:

Post a Comment

Categories

2015 (1) Admit Card (7) Allotments (1) Analytical ability (8) Answer Key (20) Apptitude (5) aptitude (29) Awards (3) Book for SSC (4) Chemistry (1) coaching (1) Computers (14) Constitution (13) Current Affairs (753) Data Entry test (2) Departmental Examination (2) Drivers (1) English paper (40) exam (1) exam news (40) EXAM PATTERN (8) Examination Date (18) Featured (1) GDS Examination (1) General Intelligence (13) General Knowledge (359) GK Indian States (11) Greetings (1) Indian History (11) Instruction (5) IPO (5) Just for info (2) keral circle (1) LGO Exam (12) MailGuard Exam (6) Materials (41) Mathematics (21) Model Exam papers (50) MTS Exams (26) Notification (74) Number Analogy (2) Number Series (2) Official Answer key (25) online test (1) PA Exam 2014 (14) PA Exam Result (29) PA/SA Exam (23) PA/SA Exam guidance (8) PA/SA Exam Materials (70) physics (1) PO Accountant (1) Political (1) Postal Volumes (1) Postman Exam (24) Postman/GDS exam papers (21) Postmaster Gr I (5) Practice (3) Preparation Method (4) Previous year questions (93) Prime Numbers (2) Prospects (1) Quantitative Aptitude (4) Reasoning (30) Recruitment (2) results (42) RMS Accountant (1) Rulings (2) SA Exam Result (19) SALARY (2) SB Aptitude (4) Science (2) Selection procedure (1) Simplification (1) Solved Papers (63) Sports GK (3) Sports Quota (1) SSC Materials (21) SSC Questions (5) statistics (2) syllabus (7) Tips (2) Training Classes (2) Typing (1) Typing Practice (4) typing software (8) typing website (2)

PA Exams 2014 on FB

    Live Users

    Total Pageviews